Welkom bij Huidsalon Dorien Mos

Het adres voor huidverbetering en ontspanning.

Behandelingen

Het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering.

Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Hiervoor worden vaak scrubs en maskers gebruikt tijdens een ontspannende gezichtsbehandeling, waarna de huid zacht en soepel aanvoelt. Welke producten thuis worden gebruikt is hierbij niet belangrijk. Voornaamste redenen van behandelen is ontspanning, hydrateren en voeden. 

Bij huidverbetering zorg je ervoor dat de huid zo goed mogelijk ondersteund wordt in haar eigen functies en kunnen. De producten en je huid werken samen. Op celniveau wordt de huid aangezet tot actie, om samen met een hoge dosis actieve werkstoffen de huid optimaal te kunnen laten functioneren. Zo wordt de huid van binnenuit verbeterd en ziet er aan het oppervlak egaler, frisser, jonger en gezonder uit.

Om optimaal resultaat te kunnen behalen wordt geadviseerd de producten van Kalahari ook thuis te gebruiken. Hiermee ondersteun je de professionele gezichtsbehandeling en zet je het resultaat thuis door. Voor elke huidconditie, wensen en persoonlijke voorkeuren zijn er producten voor thuisgebruik. 

Graag adviseren wij welke behandeling het beste voor de huid is, en bespreken we dat voorafgaand aan de behandeling tijdens de intake. Dit hangt namelijk af van de huidconditie.

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen Kalahari & Optiphi

  • Bij de gezichtsbehandelingen vanaf €74,50 zitten 2 extra’s inbegrepen. Dit kan zijn; epileren/harsen wenkbrauwen of bovenlip, verven van de wenkbrauwen. Elke extra meer kost €8,50
  • Het verven van de wimpers is niet inclusief, hiervoor reken ik ook €8,50 extra.
  • Alle behandelingen kunnen intensiever gemaakt worden door extra gebruik van serums, gels, de derma pen en (oog)maskers. Dit is afhankelijk van het huidtype, de wensen van de klant en de bevindingen van de specialist.