Optiphi producten

Kalahari Cosmetica prijslijst

Reiniging

 • Facial cleanser 150 ml
  €49,95
  Een multifunctionele reiniger die ook tonïfieert en exolieert.De cleanser is geformuleerd met een pH van 5,5 en herstel de balans van de huid. Kan gebruikt worden als scheermedium of als make-up remover.
 • Pure cleansing wash
  €55
  Reiniging met een zuivere, gekalmeerde en zachte huid als resultaat. Kenmerkende eigenschappen zijn: Geschikt voor dagelijks en consequent gebruik, Kalmeert de huid en vermindert roodheid, Reinigt de poriën, Diep reinigend, Vermindert verstoppingen, pH Gebalanceerd, hierdoor is een tonic onnodig, Multi functioneel, Zachte formule: mag als eye make up remover worden gebruikt.
 • Pure exfoliating wash
  €51
  Een multi-functionele 2 in 1 huidreiniger, ideaal voor gevoelige, reactieve huidaandoeningen en de bebaarde huid. De Pure Exfoliating Wash reinigingsformule heeft zowel fysieke als chemische exfoliërende eigenschappen. De formulering bevat biologisch afbreekbare microplasticvrije kalmerende deeltjes die een dubbele werking hebben van fysieke exfoliatie en een kalmerend resultaat door het vrijgeven van vitamine B5. Appelzuur helpt bij een gladdere huidtextuur, een helderdere huid en maakt de huid egaler.
 • Delta exfoliating cleanser
  €51
  De kracht van effectieve huidverbetering ligt in de reiniging. Deze eco- vriendelijke Exfoliating Cleanser is een anti pollution gel reiniging met Safe-Scrub deeltjes die tijdens het masseren Vitamine B5 afgeven. De combinatie van AHA’s en BHA’s verbeteren de exfoliatie, hydrateren de huid en is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Deze reiniging is een optimale voorbereiding op de behandelingen doordat het de celdeling normaliseert en de barrière functie van de huid herstelt.

Crèmes

 • Hydration therapy
  €51
  Een moisturiser die het vochtgehalte van de huid verbetert en het voedt met essentiële vitaminen en mineralen die een verzachtende werking heeft en een doffe huid verheldert. Imperata Cylindrica Extract zorgt voor een langdurige hydratie en vergroot het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Een krachtige mix van Peptiden en Caviaar Extract herstelt en beschermt de collageen vezels en zorgt voor een zichtbaar anti rimpel effect.
 • Complete therapy spf20
  69
  Een beschermende moisturiser voor overdag die de huid krachtige antioxidanten levert en anti-ageing voordelen biedt. Een optiphi samenstelling van verschillende UV filters biedt bescherming tegen de zon met een SPF van 20 terwijl Ascorbinezuur en Vitamine B3 zorgen voor bescherming tegen vrije radicalen.
 • Restore therapy
  €69
  Een voedende nachtcrème die het herstel van de huid stimuleert door middel van een multi-gerichte anti-ageing aanpak.Oligopeptide, Peptide-7 en Groen Algen extract verbeteren de huidstevigheid, elasticiteit en vochtgehalte. Retinol verjongt de huid en richt zich op een oneffen huid en pigmentatie samen met Ascorbinezuur en Vitamine B3. Langdurige hydratatie wordt geboost door Hyaluronzuur en Imperata Cylindrica Extract.
 • Barrier repair
  €50
  De revolutionaire kleur-corrigerende capsules in de formulering camoufleren op slimme wijze alle gebieden van roodheid die gepaard gaan met puistjes, voor een egale huidskleur en teint. Het richt zich op het herstel van de beschermende barrière van de huid. Daarnaast reguleert het de de olieproductie en stimuleert een vlekvrije teint. Ook verhoogt het de vitaliteit van de huid door het vochtgehalte van de huid te verhogen, als ook het vochtvasthoudende vermogen voor langdurige hydratatie. Ideaal voor de hormoon gevoelige huid.

Serums

 • Intense HA hyaluronzuur serum
  €115
  Een hydratatie boostend serum dat de huid voller maakt, zorgt voor een grotere huiddichtheid en de huid intensief hydrateert. De combinatie van hyaluronzuur met een laag en gemiddeld molecuulgewicht zorgt voor “intelligente hydratatie” niet alleen aan de oppervlakte maar aan verschillende lagen van de huid.
 • Intense retinol serum
  €115
  Deze award winnende anti-ageing serum is ontworpen om celvernieuwing te stimuleren en levert de hoogste concentratie van retinol aan de huid.
 • Clarity serum
  €115
  Een kalmerend plaatselijk behandelserum die zorgt voor een mooie, smetvrije huid. De Tijd Gecontroleerde Diffusie Technologie toegepast op het Salicylzuur heeft een kalmerende en herstellende werking op de huid. Een trio van krachtige vitaminen versterken de antioxidant capaciteiten van de huid en bevorderen hiermee een stralende teint

Maskers

 • Hydra derm masque
  €59
  Een crème achtige leave-on mask die een verzachtende werking heeft, tekenen van vermoeidheid tegengaat een langdurige hydratatie biedt. De combinatie van Hyaluronzuur en Imperata Cylindrica Extract biedt 24 uur lang hydratatie en verbetert het vermogen van de huid om water vast te houden. Een zorgvuldige geselecteerde mix van peptiden zorgt voor vermindering van fijne lijntjes en rimpels en beschermt het collageen en elastine die de huidstructuur ondersteunen.

Oog producten

 • Eye effect
  €52
  Een anti-ageing oog crème die zorgt voor een stevigere huid, vermindering van wallen en weer leven geeft aan een doffe huid. De veelzijdige mix van Peptide en Hesperidine richt zich op de fijne lijntjes en rimpels in het ooggebied en herstelt de elasticiteit. Het Kelp Extract en Tarwe proteïnen bieden een onmiddellijk verstrakkend effect en herstelt de huidstructuur wat resulteert in een stralend en gladder ooggebied.

Bescherming

 • Body curve solar spritz
  €60
  Olievrije, matterende spray voor makkelijk gebruik. Snel absorberende breedspectrum UV filter, specifiek geformuleerd voor een actieve lifestyle. Voorkomt effecten van UV stralen zoals roodheid en photo ageing. Voor face en body.

Body

 • Body curve body lotion
  €37,50
  Vult vochttekort in de huid aan. Biedt een directe en lange termijn hydratatie. Geeft een gehydrateerde en vitale huid. Perfect voor ruwe boven armen (keratosis pilaris)