Loveli producten

Kalahari Cosmetica prijslijst

 • Facial cleanser 150 ml
  €49,95
  Een multifunctionele reiniger die ook tonïfieert en exolieert.De cleanser is geformuleerd met een pH van 5,5 en herstel de balans van de huid. Kan gebruikt worden als scheermedium of als make-up remover.
 • Pure cleansing wash
  €55,00
  Reiniging met een zuivere, gekalmeerde en zachte huid als resultaat. Kenmerkende eigenschappen zijn: Geschikt voor dagelijks en consequent gebruik, Kalmeert de huid en vermindert roodheid, Reinigt de poriën, Diep reinigend, Vermindert verstoppingen, pH Gebalanceerd, hierdoor is een tonic onnodig, Multi functioneel, Zachte formule: mag als eye make up remover worden gebruikt.
 • Eye effect
  €60,00
  Een anti-ageing oog crème die zorgt voor een stevigere huid, vermindering van wallen en weer leven geeft aan een doffe huid. De veelzijdige mix van Peptide en Hesperidine richt zich op de fijne lijntjes en rimpels in het ooggebied en herstelt de elasticiteit. Het Kelp Extract en Tarwe proteïnen bieden een onmiddellijk verstrakkend effect en herstelt de huidstructuur wat resulteert in een stralend en gladder ooggebied.
 • Complete therapy
  €69,00
  Een beschermende moisturiser voor overdag die de huid krachtige antioxidanten levert en anti-ageing voordelen biedt. Een optiphi samenstelling van verschillende UV filters biedt bescherming tegen de zon met een SPF van 20 terwijl Ascorbinezuur en Vitamine B3 zorgen voor bescherming tegen vrije radicalen.
 • Solar spritz spf30
  €60,00
  Olievrije, matterende spray voor makkelijk gebruik. Snel absorberende breedspectrum UV filter, specifiek geformuleerd voor een actieve lifestyle. Voorkomt effecten van UV stralen zoals roodheid en photo ageing.